Höstlovsmyser!

 I måndags åkte jag och mina kollegor till Stockholm och var på skolforum. Otroligt många intressanta utställare och jag säger bara HANS PERSSON! Vilken inspiratör! Han har varit min förbild i många år...men efter att ha varit på hans förläsning är han numera min IDOL! :-)
Tisdag var planeringsdag på jobbet....välbehövligt! Onsdag, torsdag och fredag har jag bara varit ledig och myst här hemma med mina godingar. Det är pappavecka för tjejerna men de har varit här några svängar på dagarna ändå, och tur är väl det för annars skulle jag längta ihjäl mig efter dem! <3
 
Längta är något som jag kommer att göra många dagar framöver....och det efter Josef! Han kommer nämligen att åka till USA nästa vecka...och några dagar till. Fyra nätter är det längsta hittills som jag varit ifrån honom så jag vet inte hur tusan det här ska gå! Men längtan som sagt...den känslan kommer flytta in ett tag!
Men det är två dagar kvar tills han åker...och de ska jag ta tillvara på! <3
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nI
Ha en mysig kväll!
Kram Anna
 
 
 
Hans Persson - höstlov - matematik - naturvetenskap - teknik

Stressande att vara sjuk.

Jobbigt när man vill något men inte riktigt orkar. Igår var en sådan dag. Ont i bihålorna och orkeslös. Man tänker att när man ändå är hemma från jobbet kanske man ändå kan fixa med något...men icke. Det är stressande.
Sedan känns det stressande att veta att kollegorna får dra ett tyngre lass när man är borta. Det känns stressande att man inte varit på och hunnit med alla möten man hade inbokade. Men vad gör man? Man kan ju inte hjälpa när man blir sjuk?
Konstigt egentligen....att man tillåter sig själv att känna sådan stress och press,  när man som jag har gått flera kurser där jag lärt mig tekniker som handlar om att släppa just stress?
Men....jag kom just på en sak som jag ska göra!!! Den bästa tekniken ever kom upp i dagen när jag reflekterade över denna känsla!
Ha det fint!
Kram Anna

Varför just den här veckan?

Förra veckan var jag förkyld men orkade ändå jobba. Lördagen kände jag mig något bättre och vi höstrustade lite i stugan och tog upp båten. Kanske var det när jag skulle "offra mig" och tog av mig strumpor och skor, drog upp byxorna och klev i den SVINKALLA vattnet för att knuffa ut båten som förkylningen tog fart igen? Vill inte tro att det berodde på det men man vet aldrig. Värkte i fötterna en bra stund efter...sådär ont så man nästan ville gråta gjorde det! Tänk att det finns isbadare??!
 Söndag eftermiddag blev jag iaf sämre och nu har jag varit hemma både måndag och tisdag från jobbet för jag har fått bihåleinflammation. Lutar jag huvudet minsta framåt känns det som huvudet ska sprängas. Jag vill inte vara hemma....hade ju planerat en massa roligt den här veckan! Och viktiga möten och allt vad man missar...blir stressad inombords.
Men Nasonex och hålla tummarna för att det släpper är det som gäller nu...och ta det lugnt! Vila mig frisk helt enkelt...och dricka varmt vatten med ingefära, citron och honung!

Kram Anna