Det som hör våren till!

Har haft en mycket mysig och trevlig påskhelg.
I fredags flyttade vi ut till stugan...så himla mysigt! Men innan det var vi och tittade på Mc-premiären på stan. Det hör liksom påsken och våren till!  Spännande med alla motorcyklar tyckte Hugo. På vägen ut till stugan stannande vi till vid Österviks kapell för att beundra alla vackra blåsippor som växer där. Det hör också våren till!! 
 

På påskafton hade påskharen varit framme och gömt påskägg i trädgården som vanligt till alla barn. Snäll den där haren ;-) Vi bjöds vi på en fantastiskt god påskbuffé hemma hos mamma och Bengt på eftermiddagen och på kvällen hade vi grillpremiär vid stugan, Josef, jag och barnen.
Hugo han hittade en tom drickflaska som han smög iväg med till köket hos mamma...det kan ju finnas några droppar kvar! :)

Söndag och måndag var tjejerna hos Christer och jag har bara tagit det lugnt och myst med mina prinsar <3
Men nu är de tillbaka och förhoppningsvis stannar de resten av lovet! :-)
 
Idag var Linda, Lucas och lilla Emma här och hälsade på och grattade Clara lite i efterskott. Jättetrevligt att ses igen....det var ett tag sedan nu.  Är väldigt glad över att ha så bra grannar här i stugan som Linda och Viktoria med familjer...ser fram emot sommaren och trevliga grillkvällar! Kul för barnen att ha kompisar så nära när vi bor här också! :-)
 
 
Nej, det är en dag imorgon också...dags att sova!
Kram och godnatt!