Söndag!

Våfflor med pappas goda blåbärssylt och vispgrädde blev det till frukost denna söndag framför tv:n och Emil i Lönneberga...Hugos favoritfilm! Myspys dä!:-)


Vi funderade på att gå på brasträffen men valde att stanna hemma då vi fick besök av Björn och Ellen. Slängde ihop några muffins till fikat...gick faktiskt utan vaniljsocker..inte lika goda som med, men ätbara. 
Efter fika och en stunds utelek blev lillkillen trött och det fick bli sovtajm!

Är lite sugen på att göra sådana här fina rosor av lönnlöv...få se om vi lyckas med det!


 Snart bär det av inåt stan för lite påhälsningar...Josefs mormor bland annat! 
Skön söndag på er!
Kram Anna

Höstfix!:)

 
Förra helgen var det jag och Hugo...Josef var på lastbilsmässa i Ramsele och tjejerna var hos Christer. Mysigt hade vi men vi längtade allt väldans! Trevlig fika med Viktoria och Andrea som kom förbi på lördagen med en påse saker till Hugo..jättesnällt! Skönt att man fortfarande kan sitta ute...vilken fin höst vi har! :) Vi var faktiskt inte själva så  mycket när jag tänker efter...på söndagen åkte jag och alla mina goa barn till Karlstad för en shoppingdag! Och shoppades det gjorde det...det var en nöjd skara som sjöng ikapp på vägen tillbaka!:-)
Veckan har bjudit på än det ena än det andra. Besök av Madde en kväll...och Madde...jösses...Tack så mycket! Hon hade rensat sin garderob och hade med sig tre kassar med kläder till mig..hur fina och snygga som helst! Rena julaftonen!:-) Pappa var också förbi en dag..med supergod blåbärssylt den här gången. Så himla lyxigt med hemmagjord...och alla dessa E-ämnen och konserveringsmedel som man slipper få i sig! Tusen tack!:-)
Den här helgen är vi fullt hus igen!:-) Vi bor i stugan och har  höstfixat och grejat i trädgården och det underbara vädret håller i sig!
 
Kram på er!
Anna

Så tacksam!

 
 
Den här veckan har jag(vi) fått en massa godsaker fina saker från nära och kära och jag är så tacksam!
En stor hink med rensade kantareller från Kristina, hemmagjord lingonsylt, äppelmos och ingefärspäron av pappa( han är expert på det..sååå gott!) Ett helt styckat lamm av mamma...det godaste köttet jag vet! Flera jättefina vinter- och regnoveraller av Petra! Stort tack och många kramar till er! ♥
/ Anna