Hej på er!:)

Hej på er!
Jag är tillbaka i verkligheten och jag måste bara säga...jag älskar mitt jobb! Kan tamejtusan inte tänka mig något roligare yrke! Jag har världens bästa kollegor, bästa chefen och kommer ta över världens goaste klass!
Den jobbiga inskolningen är över och vår lillkille har funnit sig tillrätta på förskolan och verkar trivas alldeles förträffligt!:) Så livet rullar på alldeles som det ska...förutom att Hugo har haft feber och hosta i helgen och inte är helt bra idag heller så jag är hemma med honom. Men det är ju liksom sånt som hör till det där med att börja förskolan och vad det verkar är han nog "fit for fight" imorgon.:)


Åh, vad mysigt att det är första advent till helgen! Jag och tjejerna har redan tjuvstartat lite...någon adventsljustake här och julnågon stjärna där...och igår bakade vi lussebullar och drack glögg!❤️


Ha det fint!
Kram Anna
 
1

Inskolning!

Oj, vad dagarna går. Dålig aktivitet av mig här på bloggen men tiden räcker liksom inte till just nu. Förra veckan började inskolningen på förskolan och det gick verkligen superbra...maten,vilan och allt annat fungerade utmärkt...men jag var ju med hela tiden. Kommer inte att kunna säga samma sak efter den här veckan tyvärr...för vår lillkille vill absolut inte bli lämnad! Igår lämnade jag honom en timma men han hade varit ledsen flera gånger. Idag skulle jag också lämna en timma men efter 10-15 minuter tyckte de att det var bäst att jag kom tillbaka för han var otröstlig...min goding! Blir en tuff vecka för honom...och för oss( Josef kommer att ta över inskolningen i slutet av veckan)...för man känner sig riktigt elak när man går. Men med lite tid kommer det nog att gå bra till slut...förskollärarna är toppenbra!
Förra helgen gick vi brasträffen tillsammans med Elin, Rickard och Milly..jättetrevligt! Får bli fler gånger framöver!
Hinner inte skriva mer nu men här kommer i alla fall lite bilder från dagarna som gått!


Ni får ha det så bra!
Kram Anna