Så här kan det få fortsätta..

Dagarna går och vi bara njuter av värmen. Hade alla barnen i helgen och en av dagarna åkte vi ner till Hult där Josefs syster med familj har sin husvagn. Sol, bad, lek och grillning...hur mysigt som helst. Så där så att man inte ville åka därifrån för att det var så sagolikt vackert.

Söndag kväll åkte tjejerna till Christer och de har underbara dagar på sjön med lekdag hos Roslunds och allt!
Vi då, jo vi har åkt båt vi med och till och med sovit i båten...så himla mysigt! Det måste ha gjort susen för nu tycker Hugo också om att åka båt..till skillnad mot första gången! Igår åkte vi en lång tur och han var superduktig och lugn och verkade verkligen gilla det!


Ha det gott!
Kram Anna

Lite kort..

En kort uppdatering:-)I fredags kom resten av barnaskaran och vi har haft en skön hemmamyshelg.  Skulle ha varit på tjejträff hos Malin på lördagen men kändes dumt att åka ifrån barnen när jag längtat efter dem i flera dagar så jag planerade om och stannade hemma. 


Måndag, tisdag, onsdag ska de vara hos Christer för att sen på torsdag komma tillbaka hit igen. Till helgen ska vi nog ut på äventyr :-)
Idag fyller Bengt år så ikväll är vi bjudna till stugan på kalas. Nära och bra:-)
Hur det går med min träning? Jo, i lördags fick jag världens kramp i vaden efter en halv kilometer och fick avbryta min springtur, tog en evighet att ta sig tillbaka hem. På söndagen  som egentligen skulle vara vilodag gjorde jag ett nytt försök att springa dessa ynka 3 km. Vad gör jag då?! Snubblar på en rot i skogen och vrickar foten!! Dock inte så allvarligt så efter någon kilometers haltande kunde jag springa klart rundan och igår kändes det nästan helt bra! Så träningen går sådär men jag kämpar på!:-)
Ni får ha en bra dag kära läsare!
Kram Anna

Från fullt ös till...hm, vad ska man hitta på?

I söndags eftermiddag åkte barnen till Christer  och jag längtar efter dem med ens de svängt ut på vägen. När de är här går det i ett...vi gör än det ena än det andra och man fixar frukost, lunch och middag  och går på högvarv. Sen när de åkt vet man inte riktigt vad man ska ta sig för. Vi tog en promenad bort till Linda, Emma och Lisa häromdagen och tog en kaffe. Hugo är stormförtjust i Emma och de höll varandra i händerna och dansade lite..hur söta som helst! På kvällen tog Josef, Hugo och jag en cykeltur bort till mamma och Bengt.
Igår tog vi en kort premiärtur i båten...underbar känsla att komma ut på sjön. Nu tyckte inte Hugo att det var sådär superkul med flytväst och att sitta still så ska ta med lite leksaker och så nästa gång.:-)
Vilma kom hit senare på kvällen så nu har jag iaf två av fyra godingar här.
Imorse gick jag upp en stund före de andra och satte mig på altanen med en bra bok och en kopp kaffe och myste. Vilken fantastiskt väder vi har! Jag bara njuter!
Josef och Hugo kom upp och vi åt frukost ute på en filt i skuggan under trädet. När Josef åkt till jobbet tog jag Hugo i skrindan och vi gick på smultron och blåbärsjakt.Vi behövde inte leta länge för det finns massvis! Vi åt och åt men plockade även med några hem till Vilma och jag gjorde iordning hennes frukostbricka!
 
I måndags började jag följa ett träningschema som jag fastnat för. Om åtta veckor springer jag milen igen utan problem hoppas jag! Jag kan upplysa er om att jag var helt slut efter första passet, intervallträning...fy tusan vad otränad jag är! Trodde jag skulle dö..;-)
Tisdag var vilodag...onsdag körde jag ett yogapass och ikväll blir nästa träningspass! 
Nu ska jag förbereda kvällens middag...ungskokt lax, färskpotatis, paprika och chilisås, sommarkimchi och grönsallad med, tomater, oliver och fetaost! Riktig sommarmat!:-)
 Ha det gott!
Kram Anna