Semlor och tulpaner!:)

Idag kom Jessica, Liam och Nellie på besök. Jättelängesedan vi sågs så det var trevligt att vi fick till det till slut. Jag fick en underbart fin, rosa vas och en bukett vackra tulpaner och Hugo en söt nalle och rolig skallra...kändes som  en födelsedag. Tusen tack! Jag älskar tulpaner! Min favoritblomma nummer ett! Får vårkänslor av dem ♥
Jag hade bakat semlor som vi mumsade i oss. Världens bästa semmelrecept enligt mig. Vilma, Tilda och Clara kom också lagom till fikat!
Sen skulle Clara på dans, Vilma till Edith för pulkaåkning och Tilda, jag och Hugo tog ett varv på Maxi och inhandlade fredagsmys.
Nu är alla mätta och belåtna, experimentet är igångsatt och tre av sex personer har redan somnat. Jag ska ge mig på ett nytt projekt, eller rättare sagt, fortsätta där jag slutade igår. Blev så inspirerad av en blogg jag läser att jag börjat sticka igen. Det sista jag stickade var en babytröja och det var när jag väntade Vilma..så jag är lite ringrostig. Det får bli projekt halsduk till att börja med. Har ni tid och lust så kika in på den här bloggen( www.kammebornia.se )..den mysigaste bloggen jag läst! 
 

 Trevlig helg!
Kram Anna

Experimentfredag!:)

För några år sedan önskade jag mig Bertas Experimentbok, storbok och drake när jag fyllde år så jag fick den av mamma. Den är helt suverän när man jobbar med kemi i förskolan men går även att använda till äldre barn. Sen finns ju Bertas storebror Gilbert också och det finns experimentbok till hans experiment med( har även den). Ikväll blir det experimentfredag här hemma...har förberett så allt är klart! Bara att sätta igång!:) Jag tycker att det är så himla roligt! Vi kanske dokumenterar men det bästa med att experimentera hemma är att jag inte har det kravet på mig! Då blir det extra roligt!:-) Jag ska vara ärlig och säga det, att all denna dokumentation som man måste göra som lärare i skolan tar liksom udden av det roliga!


Kram Anna

Magisk sagomantel!:)

Jag har varit på jakt efter tyg för att sy en mantel av och idag äntligen hittade jag det! Det perfekta tyget till den magiska sagomanteln...alltså det kan inte bli mer perfekt!! Alldeles blankt och skimrande i en djupblå färg! Önskar att jag hade en bättre kamera för det syns inte riktigt hur otroligt vackert det är, men det får gå med mobilbild. Den här manteln kommer helt klart att föra magi till sagostunden...:)

Kram Anna