Pyjamasparty !:)

En lugn dag. Promenerade ner till stan och kikade runt lite men hittade inget som jag ville ha direkt . Sådär är det ibland, speciellt om man tänkt shoppa lite...då hittar man ingenting. Men däremot, när kassan är tom...då finns det hur mycket fint och snyggt som helst som man vill ha!!
På eftermiddagen kom Tilda och Clara och vi förberedde inför kvällens pyjamasparty. Clara ville inte ha något stort födelsedagskalas utan ville bjuda sina bästa vänner på sova- över - kalas !:) De verkar ha väldigt roligt för det fnissas och fnissas inifrån Claras rum nu. Undrar vilken tid de kommer somna egentligen ...:)
Dagens höjdpunkt ....Vilma har kommit hem från sin Polenresa! Åh, vad skönt att allt gått bra! Hon har massor att berätta :-) Och gissa om jag blev glad för presenten hon hade med till mig! Har alltid önskat mig en sådan !:) 
Kram Anna

1

Nytt skåp!:)

Jag har gott om böcker...för alla åldrar...men kunde inte motstå Stora boken om Mumin på bokrean. En favorit!:)
Har lånat tre "sidebord" i teak av Johanna som jag haft i lägenheten sedan jag flyttade in, men som de nu behöver då de köpt hus. Jag började kolla på blocket efter nya skåp...och måste ha skickat ut en "signal" i universum..ni vet attraktionslagen..för rätt vad det var fick jag ett sms från Christer.."jag har ett skåp till dig om du vill ha":) Det var precis ett sån´t skåp jag ville ha!! Nu står det på plats och jag älskar det!:)Stort tack!:)


..och det var inte allt...mamma har också ett jättefint skåp som hon frågade om jag ville ha. Gissa om jag är glad!?:)
Hmm, ska nog skicka ut fler önskningar i universum..;-)
Kram på er!
Anna

Det våras!

Solen måste ha gjort susen för nu känns alla friska igen!:) Vi åkte ut till mamma på förmiddagen och gick en promenad där. Letade vårtecken. Finns det något sötare och mer vårigt än nyfödda lammungar? Det såg vi. Molly visade oss. Hugo tittade nyfiket på dem och höjde lite på ögonbrynen när de bräkte...och man undrar så vad han tänkte när han såg dem!:

Efter en god lunch hos mamma gick vi ut igen i det härliga vårvädret. Clara och Tilda tog ut småhästarna och pysslade med dem. Ställde vagnen efter husväggen med en sovande Hugo och satte mig på en stol bredvid och kände den värmande solen. Härligt!
Sen kom Johanna, Vidar och Nils och även Filippa. Det blev fika och ännu mera utelek!

När vi kom hem vid fyratiden gjorde tjejerna sig iordning och cyklade bort till Christer. Cyklade...ett vårtecken till!
Jag och Hugo åkte ut till stugan en sväng där Josef var och grejade lite. Han renoverar köket..kommer att bli jättefint!:) Nu är vi hemma igen, Hugo har somnat för kvällen och josef och jag ska kolla klart på en film som vi börjat se, Water for elephants, men somnat ifrån två kvällar i rad. Tredje gången gillt kanske..;)
Kram Anna