God fortsättning på Julen!:)

God Jul på er kära läsare! 
I söndags kväll kom tjejerna. Jag hade lagat julmat så det blev julbord till middag..årets första för vår del, Josef hade varit iväg en annan dag och ätit julmat, men det brukar ju bli några julbord per år...:-) Clara var väldigt sugen på att ha julklappsutdelning men det får faktiskt vänta till juldagen. De fick roa sig med att göra marsipangodis istället:)

Dagen innan julafton var vi och hälsade på Josefs farmor på eftermiddagen och på kvällen blev det Bingolotto hos Hugos farfar och Christina...och julbord...årets andra. Jättegott!:)
Igår morse åkte vi ut till mamma och Bengt och åt julfrukost. Jonas och Johanna med sina familjer var också där. Mysigt!
När vi kom hem åkte jag bort till tjejerna..de är hos Christer varje julafton eftersom det även är hans födelsedag. Måste ju ändå träffa dem en stund...mina prinsessor .♥ Det är så himla skönt att vi är så bra vänner och kan ha det så..jättetrevligt var det! Hugo och Josef tog det lugnt hemma under tiden.
Vid tretiden åkte vi hem till familjen Antonsson och firade jul där...så himla mycket gott fick vi( tredje julbordet)...så det kändes som jag skulle spricka när vi gick därifrån. 
Hugo, lillprinsen, fick träffa tomten för första gången..och fina och roliga julklappar fick han:) 

 

 


 På kvällen gick vi till Stadskyrkan på midnattsmässa..Vilma var också där med sina vänner. Hugo sov sig igenom hela mässan. Fint det var...kören sjöng sagolikt vackert...riktig julstämning! 
Idag kommer tjejerna hit igen och det blir ännu  mera julmys! Lite snö hade gärna fått höja mysfaktorn men vädret rår man inte på...för någon upplyst Mayaindian är jag inte än;-)
Kram på er!
/Anna