Mer julfirande!:)

Julmat till lunch och pizza till kvällsmat blev det på juldagen och emellan det hade vi julklappsutdelning jag, tjejerna och Hugo. Alltså, jag är så otroligt lyckligt lottad som fått fyra så underbara barn. Måste nypa mig i armen ibland..:-)

Jag fick så mycket fint av dem att jag blev helt förstummad. Tusen tack! Och de var mycket nöjda med sina klappar!:-)  
Josef var iväg på den årliga curlingen och senare bad i vedeldad badtunna med sina vänner, men han kom hem vid elva, halv tolvtiden och vi spelade barnens nya spel , Rappakalja till långt inpå natten. Så himla roligt spel och alla var verkligen superduktiga att hitta på trovärdiga förklaringar på konstiga ord!:-D 
På annandagen åkte vi hem till mamma och Bengt för ännu mera julfirande och ännu mera julklappar:) Marcus och Sofia var där och Johanna , Andreas och Nils. Vi bjöds på hjortfile, palsternack / potatismos, glöggsås och kryddsmör...sjukt gott! Kul med lite nya smaker:-) 
Kram Anna

God fortsättning på Julen!:)

God Jul på er kära läsare! 
I söndags kväll kom tjejerna. Jag hade lagat julmat så det blev julbord till middag..årets första för vår del, Josef hade varit iväg en annan dag och ätit julmat, men det brukar ju bli några julbord per år...:-) Clara var väldigt sugen på att ha julklappsutdelning men det får faktiskt vänta till juldagen. De fick roa sig med att göra marsipangodis istället:)

Dagen innan julafton var vi och hälsade på Josefs farmor på eftermiddagen och på kvällen blev det Bingolotto hos Hugos farfar och Christina...och julbord...årets andra. Jättegott!:)
Igår morse åkte vi ut till mamma och Bengt och åt julfrukost. Jonas och Johanna med sina familjer var också där. Mysigt!
När vi kom hem åkte jag bort till tjejerna..de är hos Christer varje julafton eftersom det även är hans födelsedag. Måste ju ändå träffa dem en stund...mina prinsessor .♥ Det är så himla skönt att vi är så bra vänner och kan ha det så..jättetrevligt var det! Hugo och Josef tog det lugnt hemma under tiden.
Vid tretiden åkte vi hem till familjen Antonsson och firade jul där...så himla mycket gott fick vi( tredje julbordet)...så det kändes som jag skulle spricka när vi gick därifrån. 
Hugo, lillprinsen, fick träffa tomten för första gången..och fina och roliga julklappar fick han:) 

 

 


 På kvällen gick vi till Stadskyrkan på midnattsmässa..Vilma var också där med sina vänner. Hugo sov sig igenom hela mässan. Fint det var...kören sjöng sagolikt vackert...riktig julstämning! 
Idag kommer tjejerna hit igen och det blir ännu  mera julmys! Lite snö hade gärna fått höja mysfaktorn men vädret rår man inte på...för någon upplyst Mayaindian är jag inte än;-)
Kram på er!
/Anna 


 

Apotekarnes julmust!

Apotekarnes julmust!
Såg det här klippet förra julen...trodde att typ alla hade gjort det! Josef hade missat det...han blev lika förvånad som mig...:-)
 
Kram Anna